Opitz Barbi rajongok hol vagytok?
Szia!
Őszinte leszek, nézem az X-faktort, messze magasan Barbit tartom a legjobb énekesnek, de nem áldozok rá pénzt. És nem azért, mert Barbi ne érdemelné meg, hanem mert maga a X-faktor rettenetesen kifújt, a ripacs, hozzá nem értő, magamutogató mentorokkal, a nagyképű műsorvezetővel, és a számtalan beválasztott, tehetségtelen versenyzővel együtt.
Nem szeretném anyagilag támogatni azt, amit szerintem ideje lenne vagy elfelejteni jövőre, vagy teljesen megújítani. Amíg egy Geszti, Szikora, Alföldi vagy Keresztes Ildikó helyét alig pár éve a szakmában lézengő emberek veszik át, teljesen lejáratva az egészet, addig nem szeretném, hogy ez a műsor biztatást kapjon a folytatásra.
Tudom, azzal is megkapja, hogy követem, de most már érdekel, Barbi meddig jut el, mert értékelem, hogy vannak még ilyen kincsek az országunkban. Úgyhogy hajrá, de a szavazást másra hagyom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!