Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Szerintetek miért Fejes...

Szerintetek miért Fejes Szandra esett ki az X-faktorból?

Figyelt kérdés
Szerintem ő volt a legeslegjobb énekes, nem érdemelte meg, hogy annyiszor párbajozzon, azt meg végképp nem, hogy kiessen. Azt hittem, ő fogja megnyerni, és akárkit megkérdeztem, mindenki szerint az egyik legjobb volt, de akkor miért szavaztak rá ilyen kevesen? Azt meg, hogy a mentorok Dimitrij-t juttatták tovább, azt végképp nem értem...

#X-Faktor #énekes műsorok
2016. dec. 8. 10:54
 1/4 anonim ***** válasza:
mert nem volt annyira érdekes
2016. dec. 9. 13:13
 2/4 anonim ***** válasza:
Azért mert Dimitrij él a színpadon,bármit énekel elhiszem neki,míg Szandrának van egy jó hangja és mégsem tud lekötni egy pillanatra sem, a legjobb példája annak,hogy mit sem ér a hang ha nincs mögötte tartalom.
2016. dec. 9. 14:32
 3/4 anonim ***** válasza:

Azért mert az, hogy szerinted mi van, az nem reprezentatív.

Nem volt rossz hangja. Egy sok éve színpadon lévő embertől mondjuk ez el is várható. De borzasztóan unalmas volt. Mindent ugyan úgy, ugyan abban a begyakorolt stílusban, ugyan olyan hangszínnel énekelt, amit valószínűleg a színházban is már ezerszer előadott. Ez egy darabig jó, de ráun az ember, ha csak ez van a repertoáron.

2016. dec. 11. 11:05
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Bár én nem értek egyet, de azért köszi.:)
2016. dec. 16. 19:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!