Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Nézitek a Megasztárt?

Nézitek a Megasztárt?

Figyelt kérdés
Most megy a második előadó, de már most fáj !!!xD
2010. máj. 1. 19:30
 1/7 A kérdező kommentje:
Már értem magamat, hogy miért inkább az X faktort fogom nézni.. ez a csak tehetséges volt ( aki a "nem vagyok én apácát énekelte).
2010. máj. 1. 19:41
 2/7 A kérdező kommentje:
*ez a csaj
2010. máj. 1. 19:41
 3/7 anonim ***** válasza:
Nem. Ezzel is a szint alatti szar műsorok ellen tiltakozom.Ezért nem nézek magyar szappanoperát, cigány showkat (joshi barath, Győzike)...
2010. máj. 1. 19:42
 4/7 anonim ***** válasza:
Ezt nem hiszem el.És még mindig vannak ilyen emberek...Ez valami vicc, ugye?
2010. máj. 1. 20:07
 5/7 anonim ***** válasza:

Én is az x factort fogom nézni de most megnéztem a megasztárt mert gondoltam nevetek egy jót. Hát ez bejött:D

Szerintem szánalmas...xD

2010. máj. 1. 21:36
 6/7 A kérdező kommentje:

én is így voltam, hogy nevetek, de a végén már kínomban tudtam csak mosolyogni... szánalmas, hogy milyen emberek vannak. Ezt két értelemben mondom, ugyanis

1. Hogy képzelik, hogy olyan rossz hanggal elmennek oda. 2. Erre van igény, hogy ilyen sz@rt nézzenek az emberek.

2010. máj. 1. 22:35
 7/7 anonim ***** válasza:
dehogy nézem. a zsűri amatőr .kivéve persze Presszert.
2010. máj. 2. 15:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!