Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Szerintetek gáz az anime 14...

Szerintetek gáz az anime 14 éves korban? Veletek is volt/van ilyen?

Figyelt kérdés

14 éves korom ellenére nagyon szeretem az animéket.Persze az iskolában sok más témám is van,de ha a barátaim közül valaki felhozza az anime témát akko mindig elterelem a szót,mert attól félek kinevetnének a többiek,ha megtudnák.

(lány vagyok)

2010. ápr. 30. 14:41
 1/8 anonim ***** válasza:

H valami komoly anime, mint Bleach, Blue Gender, vagy ilyesmi az egyáltalán nem, nagy része direkt nagykorúaknak készül.

De az ilyen Pokimon, Digimon meg YuGiOh viszont már ciki.

2010. ápr. 30. 14:51
 2/8 anonim ***** válasza:
egyetértek
2010. ápr. 30. 14:52
 3/8 anonim ***** válasza:

én 19 vagyok és nézek animéket. mondjuk nem vagyok fanatikus, de van rengeteg a gépemen meg kiírva, és ha épp ahhoz van kedvem megnézek néhány részt.

/lány/

2010. ápr. 30. 14:54
 4/8 anonim ***** válasza:

Amig csak nezed oket, addig nincs semmi baj. De ha mar ugy oiltozkodsz meg viselkedsz, mint a szereplok, az mar azert problema.

Egyebkent meg a Bleach es a Blue Gender egyaltalan nem komolyak.

2010. máj. 1. 00:53
 5/8 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszotokat.megnyugodtam.pokémonféléket nem szoktam nézni csak ilyen Bleach ,Nana,Naruto.
2010. máj. 2. 11:14
 6/8 anonim ***** válasza:

A Blue Gender azért nem gyerekeknek való, szerintem.

A kérdezőnek: nem ciki, vannak nálad sokkal idősebb anime rajongók is. Bár én nem vagyok már fan, de néha megnézek egy-két jó animét (24 vagyok).

2010. aug. 11. 14:59
 7/8 anonim ***** válasza:

Azt osztom, hogy nem gáz, mivel az animék többsége fiataloknak és felnőtteknek készül, de Kukucska, Pokémon, és Digimon sem ciki. Sőt, a Digimonos animék kisgyerekeknek nem ajánlottak, így nem is számítanak gyerekaniméknek. Sci-fi Shounen-ek. (Shounen: harcos, fiús anime.)

Én 22 évesen nagyon kedvelem Kukucskát is. ^-^

2011. márc. 4. 21:56
 8/8 anonim válasza:

Egyátalán nem, különben amíg szereted addig nézd és ne érdekeljen mások véleménye ezzel kapcsolatban! :)

14/L

2011. ápr. 24. 21:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!