Betalált-e a Fluimucil reklám?
A reklámkészítőknek mindig az a célja, hogy az adott terméket az emberek elméjébe vésse, ha vásárlásra kerül a sor, azt érezzék számukra a legmegfelelőbbnek. Ha megkérdezik, például, hogy melyik fogkrém jut eszedbe először, az ő általuk hirdetett termék legyen az, így elég nyilvánvaló a polcokról is azok tűnnek el elsősorban.
A Fluimucil reklám tény és való ezt elérte, egy ország harsog jelenleg szerencsétlen Ábel Fluimuciljától. Olyan emberek is ismerik a reklámot, és a termék nevét akik még csak tévét sem néznek, sőt Facebookot sem használnak. Hogy miért? Mert mindennapos témává vállt a baráti, munkahelyi és minden egyéb közegben, ami az emberek életéhez tartozik.
DE...
Személy szerint hiába a Fluimucil az első köhögés elleni szer ami eszembe jut nekem is, még is az lenne az utolsó amit megvásárolnék. Gyanítom nem én vagyok az egyetlen.
Ti megvásárolnátok a terméket mert ismert lett, vagy inkább pont ezért nem?
Az idegesítő reklám miatt nem fogom megvenni.
Nekem az ACC Hurutkás reklámja sokkal jobban bejött, de még ettől sem biztos, hogy ezt fogom megvenni.
https://www.youtube.com/watch?v=Mwj8bmE4wCg (Csak a bolgár változatot találtam meg, de a videó ugyanaz.)
Nekem a kisfiú megmaradt, de az, hogy Fluimucil-nak hívják a cuccot, az nem...de most hogy mondod rémlik :D Pedig sokszor láttam, nehéz elkerülni.
Meg amúgy én nem is hallottam, hogy a környezetemben beszélnének róla...
Ha nagyritkán ilyeneket vásárolok, akkor se tévéreklám alapján teszem, hanem neten kutakodok melyik is legyen. Véleményeket szoktam olvasni a termékről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!