Aki nézi az X faktort, el tudná magyarázni, hogy mi ez a Mata Ricsi hype?
Szerintem nagyon befolyásolja az embereket, hogy szegény.
Igen, jó hangja van, de még van hova fejlődni.
A testvérem mikor látta, hogy milyen házban él és utána a produkcióját egyből küldött rá szavazatot.
Úgy gondolom, hogy vannak nála jobbak (persze ez még változhat).
Én nem azt nézem, hogy ki milyen anyagi helyzetben van és nem fogok csak azért szavazni rá, mert szegény.
Ezt nem bántásnak szánom és én is sajnálom, de ez a műsor nem erről szól.
Legtöbben szerintem ezért vannak úgy oda és a tetejébe még a hangja is jó.
Azt azért szögezzük le, hogy az x-faktor nem azt vizsgálja, hogy a profi énekesek közül, akik már úgymond nagy sztárok és 20 éve ezt csinálják, ki a legjobb. Arra ott a Comet és egyebek...
Ebben a műsorba leginkább amatőrök jelentkeznek és azt nézik kiben van a legtöbb lehetőség. Akinek a hangján is rengeteget kell csiszolni mert nem profi. De ki a legjobb alap, akiből celebet lehet csinálni.
A Ricsi is hibázgat, bizonytalan néha, de ettől függetlenül az "alap" nagyon jó. És még csak 14 éves, tehát lehet belőle tinisztárt csinálni és valószínű még sokáig a középpontban lehet.
Azt nem tudom, hogy ő nyeri-e meg. Az az ukrán Dimitrij is nagyon jól csinálja amit csinál. És neki sem a hangjában van a fő potenciál. Hanem abban hogy jól mozog, a hangja se rossz, tipikus színpadi ember, egy showmant lehet belőle csinálni. Emellett neki is van egy storyja, egy szegény ukrán srác, akinek a háború miatt el kellett hagynia az otthonát, stb. , ami miatt nagyon népszerű.
Én úgy érzem, hogy kettőjük közül kerülhet ki a végén a nyertes.
Aki nagyon rühellek a mostani csapatból, az a cigány banda. Nem vagyok rasszista, de elég unalmas amit csinálnak. Van egy stílusuk, amit nem tudnak levetkőzni. Nem érzem, hogy olyan sok lehetőség lenne bennük. Az etnikai hovatartozásuk miatt viszont nagy a szavazótáboruk.
Ami nagyon gáz, hogy a túlsúlyos énekesükre mindig két számmal kisebb gatyát adnak, mint ami kéne. Ráfeszül, majd' szét szakad. Ezt nem veszi észre egyik stylist sem a műsorban?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!