Szerintetek kik lesznek a VV8 finalistái?
Én Dávidra, Vivire és Tivyre tippelek. :)
Bár jobban örülnék ha Tivy nem lenne ott. :D
Nem xar az csak van egy értelmi szint amit azoknak ajánlanak akik ebben jól érzik magukat.
Nyilván rentgeteg mindent lehet tanulni ebből a valóság show-ból, és az élet nagy gondjait is megmutatja milyen szomorú sorsom lesz nekem nyugdijas koromba.
😂😂😂😂😁😁😁😁😁😀😀😀
Nem bántalak én azzal ha nézed csak tudd ez a szint kevés ahhoz hogy értelmes ember legyen belőled.
Mici, Gina, Ati tuti hogy kifognak esni (semmi különös nincs bennük )
Krisztiánt,Soma,Dávidot olyan középútnak látom.
Vivi,Zsolti,Tivy szerintem benne lesz a Top 3-ban!
A kedvenceim amúgy Vivi-Zsolti páros! Imádom a beszólásaikat, rajtuk röhögök a legtöbbet :D
Hajrá Vivi!!!! Ő nyerje meg :D xD
# 2
Írni sem tudsz és te beszélsz? Plusz azok a nyomorék szmájlik is utalhatnak egy "bizonyos értelmi szintre".
Dávid, Zsolti, Tivy...Sajnos. Tivy iszonyatos.
Dávid,Vivi,Zsolti vagy Dávid,Mici,Zsolti vagy Dávid,Zsolti,Mici szerintem. De még Krisztiánt is esélyesnek tartom.
Tivadart vasárnap reményeim szerint kiejti Krisztián,így ő sajnálatos módon nem játszhat tovább hála a jó égnek.
Szerintem Soma Vivi és Krisz
RemélemKrisz nyerii *-*
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!