Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Mi a véleményetek az olyan...

Mi a véleményetek az olyan műsorokról, mint a sztárban sztár, x-factor meg társai?

Figyelt kérdés
Engem a családom elítél, mert én nem nézem és baromságnak tartom és hangoztatom is, ők meg ölni tudnának érte, és ha egyet nem látnak, teljesen kiakadnak. Én elmondtam a véleményem és még én lettem az idióta, hogy engem nem érdekel semmi, meg a jó műsorokat nem szeretem, meg kéne próbálnom nézni mert ezek tényleg nagyon jók. Ekkor mondtam hogy szerintem szenny, és akkor elkezdik hogy tartsam magamban nem kíváncsi senki a véleményemre, ha ilyen jó műsorokat szidok. Nektek mi a véleményetek az ilyen műsorokról?

2016. okt. 30. 19:25
 1/5 anonim ***** válasza:
Az, hogy szenny.
2016. okt. 30. 19:31
 2/5 anonim ***** válasza:
Csatlakozom! Múltkor belenéztem az X-Faktorba, hát a srácnak olyan irritáló volt az az idióta kalap meg sárga szemüveg, hogy inkább abba is hagytam. A benne játszott zenékről nem is szólva. Meg a műbalhék.
2016. okt. 31. 00:57
 3/5 anonim ***** válasza:
Engem szórakoztatnak, de azért nem kell őket komolyan venni.
2016. nov. 1. 15:38
 4/5 anonim ***** válasza:
Sajnos családot nem tudsz választani,de teljesen egyet értek veled.
2016. nov. 4. 14:08
 5/5 anonim válasza:
Véletlenül láttam a reklámját. Egy hatalmas, gigantikus végtelen nagy sz@rtenger. Leírom, hogy el tudd olvasni: SZ@RTENGER. Aki meg nézi az egy lelketlen, igénytelen roh@dt, büdös paraszt. Ebből hogyan lehet műsört csinálni? Komolyan ez kell Rákosi népének??? Nem sül le a pofátokról a bőr??? Nem??? Az a csatorna, ami meg ezt csinálja, az meg egy nagy fosfolyó, SZ@RFOLYAM. Sajnálom, de ez az igazság. Undorító szenny az EGÉSZ kereskedelmi- és közmédia. Komolyan idáig fajultunk??? Hogy képzelitek??? Nekem kínos, hogy ezt nézi valaki.
2017. aug. 6. 01:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!