Miért nem átlag emberekkel reklámoznak? Teljesen Életszerűtlen mind! Mintha totál elérhető volna minden rétegnek az adott termék.
a reklám nem terméket akar eladni hanem életérzést, a tökéletes életet amit a termék nyújthat, és ahoz átlag ember nem elég.
kedvencem mikor egy kellemes helyen sétálnak az emberek és hirtelen microsoft logó...
Kérdező! Ebben a kontextusban semmi sértőt nem látok 2- es irásában.
A reklámok 80 % a beteges, gusztustalan, eltulzott, valótlan.. stb.
A pénzedre mennek. Én azonnal elkapcsolom amikor keződik. Ezt tudom tanácsolni neked is. Pontosan tudod te is hogy mi kell neked.
Tisztelt 5-ös!
Maximálisan egyetértek Önnel, szerintem is az a legjobb, ha az ember azonnal elkapcsolja a reklámokat. Urbánus, technokrata vagy hipohonder szemléletet tükröz mind. A nyugati kereskedelmi fertő mocsarának kirakódása mind. Persze azokat a magyar reklámokat is utálom amelyekben a recept nélküli gyógyszerek tömkelegét akarják rásózni az emberekre. Mert olyan menő fejfájósnak lenni, de ebben a modern világban nincs rá idő ezért azonnal be kell venni a csodapirulát. Aztán a modern urbánus embernek nem illik fingani, ezért vegyen be egy fingoldót, és ott a nagy megkönnyebbülés... Hát nekem nincs szükségem erre a kalmárfertőre!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!