Nők, hogy néznek ki ezek a legújabb gyöngyszemek, akiket a valóvilág nevű állatkertben mutogatnak? Van, aki szimpatikus nektek?
Figyelt kérdés
Én nem vagyok nő, de megnéztem kik az új versenyzők és egyszerűen egy nő sem tetszik közülük...2016. szept. 6. 17:25
1/7 anonim válasza:
Megint van való világ? Van még, akit ez érdekel? :D
2/7 A kérdező kommentje:
Engem nem érdekel :D csak megszoktam nézni az arcokat, hogy milyen jó madarakat engedtek be :D
2016. szept. 6. 17:30
3/7 anonim válasza:
Tipikus megint unatkozom és kiírok egy gyűlölködő csámcsogós kérdést.
Amúgy meg ha "állatkert" akkor minek nézted meg a szereplőket?
És az is vicces hogy: "egyszerűen egy nő sem tetszik közülük..." Nem is egy kép vagy egy videó alapján kell megítélni valakit, lehet ha élőben látnád vagy beszélgetnél velük más lenne a véleményed. Tudod ez egy valóságshow, egy játék, kamerákkal, nem a valóság ami otthon lenne négyszemközt.
4/7 anonim válasza:
Nincs köztük kimondottan jó nő.
Na nem mintha az eddigiekben lett volna :D
5/7 anonim válasza:
Dávid jó pasi és valamilyen nagyon furcsa módon Lórit is szexinek találom
6/7 anonim válasza:
Lóri nekem is az abszolút befutó,és én sem értem,hogy miért:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!