Hogyan nézhetem a csatornákat HD-ben? (UPC)
A problémám az, hogy most azért nem tudok nézni HD csatornát, mert a jelenlegi mediaboxon nincs HDMI csatlakozó (ez a mediabox ingyenes, nincs havidíj).
Ha HD képes mediaboxot szeretnék akkor azért már havidíjat kellene fizetnem? Vagy csak szólnom kell és minden többletköltség nélkül kicsrélik HD képesre?
Előre is köszi a válaszokat!
Hívd fel őket, hogy le akarod mondani, mert másik céghez akarsz szerződni. Fel fogja ajánlani az ügyintéző, hogy jobb árért több szolgáltatást vehetnél igénybe.
Élj a lehetőséggel és válts a HD mediabox-ra, esetleg jobb netre, stb. Olcsóbban.
Nekem 8000Ft helyett feljánlottak 5000Ft -ot igaz, addigra már tényleg átszerződtem másik szolgáltatóhoz.
Digital Gold csomagom van.
Köszi a tippet, de most játszottam ezt el nemrég és kb mindent féláron kapok most.
5-6 alap HD csatorna benne van a csomagban, a többinek egy ezres a különdíja.
Nem kizárt, hogy elméletileg tudja a SCART csatlakozó a HD-t, de gyakorlatban a UPC-s boxod szerintem nem tudja. Esetleg annyi előnye lenne, hogy a HD-knél kevésbé csúnya a tömörítés miatt a kép, viszont HD csomagot szerintem nem is adnak dobozcsere nélkül.
Azért is érdemes váltani, mert általánosságban jelentősen szebb lesz HDMI-n a kép, mint SCART-on.
Es ahelyett, hogy felhivnad (amugy ingyen, ha UPC telefonod van) a 1212-t, es mindezt eloadnad nekik, elsirod a banatodat a hianyzo hdmi csatirol vadidegeneknek.
En neked drukkolok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!