Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Hogyan nézhetem a csatornákat...

KyrieIrving kérdése:

Hogyan nézhetem a csatornákat HD-ben? (UPC)

Figyelt kérdés

A problémám az, hogy most azért nem tudok nézni HD csatornát, mert a jelenlegi mediaboxon nincs HDMI csatlakozó (ez a mediabox ingyenes, nincs havidíj).

Ha HD képes mediaboxot szeretnék akkor azért már havidíjat kellene fizetnem? Vagy csak szólnom kell és minden többletköltség nélkül kicsrélik HD képesre?

Előre is köszi a válaszokat!

2016. aug. 23. 00:05
 1/7 anonim ***** válasza:
Sokat segitene, ha tudnank milyen csomagra fizettel elo. A mediabox egyebkent is ingyen jar a csomagokhoz, csak magatol a csomagtol fugg, hogy milyen.
2016. aug. 23. 00:12
 2/7 anonim ***** válasza:

Hívd fel őket, hogy le akarod mondani, mert másik céghez akarsz szerződni. Fel fogja ajánlani az ügyintéző, hogy jobb árért több szolgáltatást vehetnél igénybe.

Élj a lehetőséggel és válts a HD mediabox-ra, esetleg jobb netre, stb. Olcsóbban.

Nekem 8000Ft helyett feljánlottak 5000Ft -ot igaz, addigra már tényleg átszerződtem másik szolgáltatóhoz.

2016. aug. 23. 00:50
 3/7 A kérdező kommentje:

Digital Gold csomagom van.

Köszi a tippet, de most játszottam ezt el nemrég és kb mindent féláron kapok most.

2016. aug. 23. 01:22
 4/7 anonim ***** válasza:

5-6 alap HD csatorna benne van a csomagban, a többinek egy ezres a különdíja.

Nem kizárt, hogy elméletileg tudja a SCART csatlakozó a HD-t, de gyakorlatban a UPC-s boxod szerintem nem tudja. Esetleg annyi előnye lenne, hogy a HD-knél kevésbé csúnya a tömörítés miatt a kép, viszont HD csomagot szerintem nem is adnak dobozcsere nélkül.

Azért is érdemes váltani, mert általánosságban jelentősen szebb lesz HDMI-n a kép, mint SCART-on.

2016. aug. 23. 02:34
 5/7 A kérdező kommentje:
Így van, kellene hogy legyen 5 HD ami benne van a csomagban, de az sincs mivel a SCART-on nem működik a HD. Nekem elég volna az az 5 HD csatorna is, nem kell a csomag amiben van 20+ HD. De ahhoz hogy az az 5 meglegyen ahhoz kellene HDMI csatlakozó.
2016. aug. 23. 23:29
 6/7 anonim ***** válasza:

Es ahelyett, hogy felhivnad (amugy ingyen, ha UPC telefonod van) a 1212-t, es mindezt eloadnad nekik, elsirod a banatodat a hianyzo hdmi csatirol vadidegeneknek.

En neked drukkolok.

2016. aug. 24. 00:01
 7/7 anonim ***** válasza:
elozo vagyok, az a 1212 helyesen 1221
2016. aug. 24. 08:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!