TV képernyő tükrözése mobilra hogyan lehetséges?
Nekem egyáltalán nem sikerült, egyszer sem, még hangot sem. Te hogyan csináltad?
Samsunggal rengeteget leveleztem, iszonyúan sokat értetlenkedtek, komolyan úgy éreztem, amikor egyértelmű kérdést 5-6 levél után sem fogtak fel, hogy fogyatékosokkal beszélek. Végül is az derült ki a tucatnyi levelet követően, hogy a TV társaságokkal, vagy valami hasonló "jogukat védő" buzgómócsingok pénzt követeltek volna ezért a funkcióért, úgyhogy a Samsung kivette ezt a Smart Viewból. Régebbi verzióban megvan, de ahogy ma azt szokást, ezt is kényszerítik, hogy frissítsed, el sem indíthatsz régi verziót, még ha meg is szereznéd. Talán még a TV-t is lekorlátozták, hogy ne küldje ki a jelet, még ha a szoftvert fel is kényszerítené az ember valahogy. Megnézném, hogy a TV szolgáltatóknak ez mekkora veszteséget okozott, és mekkora nyereség van nekik belőle... :D Megkockáztatom, nullához konvergál. Egyébként azzal is hülyítettek, hogy olyan telefon, amin gyárilag az újabb verzió van, arra lehet tükrözni a TV-t. Nos azóta Note 4-em van, és nem, nem lehet, abban a szoftverben sincs benne. Talán valami Samsungtól független appal megoldható, de egyelőre nem találtam. Leírhatnád, te mit derítettél ki a dologról, hátha együttes erővel összehozzuk valahogy. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!