Hol tudom megtekinteni az M5-t online? A médiaklikken nem akart bejönni.
Figyelt kérdés
Az új M5-t keresem online.2016. aug. 7. 12:45
1/4 anonim válasza:
Pedig működik a MédiaKlikken.
Ha Windows 8.1, vagy 10 van a gépeden akkor az Áruházból letölthető MinDig TV applikációban is tudod nézni.
2/4 anonim válasza:
A Médiaklikken. Ha nem akar bejönni, akkor válts böngészőt, Chrome-on nekem sem megy, Edge-en működik.
Meg még van egy halom módja. TVGO, Horizon Go... Vagy ha nincs tévé-előfizetésed, akkor előfizetsz a TVGO-ra, vagy az IttOtt TV-re, vagy a Telenor MyTV-re...
3/4 anonim válasza:
Nekem se megy Chrome-mal, ha túl sokat nézem az M4-et vagy M5-öt, elkezd állandóan töltődni és szakadozni. Kipróbáltam Edge-dzsel, ott meg a lejátszó megy, csak kép meg hang nincs. Az M1/Duna megy rendesen. Határontúli vagyok, ez lehet baj?
4/4 anonim válasza:
A Médiaklikk használhatatlan. Az MTVA székházában sem mindig működik, hát még határon túl...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!