Trónok Harca Spoiler (5. évad)?
De Jorah nem Daenerys ellensége.
Jorah-t azért küldték eredetileg Westeros-ból, hogy kémkedjen Daenerys (és az akkor még élő bátyja) után. De amíg ott volt annyira megkedvelte Daenerys-t, hogy inkább mellé állt őszintén. Sőt, még szerelmes is lett belé.
Később Barristan Selmy rájött hogy korábban kémkedett utána. Ezért Daenerys elküldte őt, de nem ölte meg. Jorah aztán Tyrion-t akarta visszavinni Daenerys-nek, hogy az megbocsásson. Ez nem jött be. Aztán még egyszer visszament hozzá. Közben úgy mellékesen hiába száműzte őt Daenerys, mégis KÉTSZER MEGMENTETTE AZ ÉLETÉT.
Daenerys és Jorah nem ellenségek. Jorah szerelmes Daenerys-be és bármit megtenne érte. Daenerys pedig rájött arra az évek alatt, hogy Jorah egy hű, őszinte szövetséges akit lehet hogy egykor ellene küldtek kémkedni, de azóta őszintén az ő oldalán áll. De viszont megfertőződött sajnos Jorah a szürke betegséggel (nem tudom mi magyarul a neve, angolul Greyscale, mert én angolul nézem a sorozatot). És ezért Daenerys elküldte őt magától hogy előbb találjon gyógymódot erre a halálos betegségre.
7:
Egyzer már elküldte korábban, úgyhogy az első nem írt hülyeséget, még ha eggyel későbbi évad történéseit is belevette a mondandójába. Daenerys már KÉTSZER is elküldte Jorah-t maga mellől, miután az visszatért hozzá (és mellesleg mindkétszer az életét is megmentette)
8:
Igazad van, erre nem emlékeztem jól. De a többi amit írtam az pontos, igaz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!