Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Trónok harca. Cersei el fog...

Trónok harca. Cersei el fog menekülni? 6x09

Figyelt kérdés

A 8 részben eléggé benézte, szóval ha nem akar meghalni akkor el kéne menekülnie Királyvárból mint a Töviskirálynőnek. Ha Kaszter-hegyre nem is mert követhetik, akkor Essosra mehet még nem? Ned is ezt tanácsolta neki miután megtudta, h a király gyerekei nem a király gyerekei.

Ezt a dolgot ássa alá, hogy egy elvileg 100%-os -spoilert olvastam többek között róla-> Ne olvass tovább!

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

Szóval, nem menekül el hanem Felgyújtja Királyvárat, ezért kérdez valamit sejtelmesen valamit Qyburn-től aki sejtelmesen válaszol neki, de konkrétumot egyik sem mond, de a Mad king féle futótűzről beszélhetnek.

Tommen pedig a tűzben leli a halálát, de nem ég el, hanem kiesek/kiugrik egy ablakon, h meneküljön a tűz elől.

Ez magyarázatot adhat arra is, h Daenerys egy régi látomásában miért egy kiégett tróntermet lát.

Nem tudom, h ezek a 9. v 10. részben lesznek-e, ha egyáltalán ez fog történni.

(a forrás 100%osnak írja ezeket az adatokat, sok más dologgal egyetemben)

2016. jún. 15. 03:41
 1/5 Papi Gonzales ***** válasza:
annyi biztos hogy a mad king fel akarta gyújtani kings landinget. Ehhez specifikus helyekre rejtett el wildfire-el töltött kancsókat, még a red keep alá is...Jamie ugye saját bevallása szerint ezért ölte meg őt is meg a pyromancereket is
2016. jún. 15. 08:39
 2/5 A kérdező kommentje:
Persze, ez világps, de ez nem válasz a kérdésemre :D
2016. jún. 15. 08:40
 3/5 anonim ***** válasza:
Szerintem is a gyújtogatás/robbantás esélyes mostanság. Szerintem arról kérdezte amúgy Qyburnt korábban, hogy igazak-e a pletykák, miszerint a város körbe van pakolva wilfire tartalékokkal.
2016. jún. 15. 11:40
 4/5 anonim ***** válasza:

Biztosan a futótüzes verzió lesz.

A kérdés, hogy sikerül e véghezvinni a kis akcióját, vagy sem.

Egyébként, ha visszaemlékeztek, a 2. évadban, Tyrion készíttetett jó pár korsónyit a Feketevízi csatára, és ha jól emlékszem talán nem is álltak le a gyártással, pont, hogy meg tudják magukat védeni az esetleges támadások ellen.

2016. jún. 16. 13:40
 5/5 anonim ***** válasza:

Szerintem utolsó két részben meglesz a vöröskastély felgyújtása. A könyvekben a segítő tornya ki is ég,amit le akar bontatni és újat,nagyobbat építtetni a helyére magának. Itt még hátravan a tárgyalása.

Varys megy vissza királyvárba. Kevan is ki lesz végezve sztem még ebben az évadban.

Meeren fel lesz szabadítva. A greyjoy flotta időben elkezdi aprítani az öbölban állomásozó ellent,a makulátlanok és a sárkányok így katapulttűz hiányában nekironthatnak bátran az ellenséges seregnek és a hajókat elfoglalhatják,amivel Westerosra hajókáznak.

Johnék pedig megnyerik a csatát. Csak épp a vadak kipusztulnak. Majd mind egy szálig meghónak a seregükben állók.

Kisujj fogja elrendezni a csatát nyerőre,és a vörösasszony látomása,miszerint látja amjd a Bolton lobogóat égni és Deres várfalain sétál valóra válik.

2016. jún. 17. 02:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!