Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Londoni Rémtörénetek (Penny...

Londoni Rémtörénetek (Penny Dreadful) című sorozat szerintetek milyen?

Figyelt kérdés
A vért, trancsírt bírom csak a jumpscaret nem, ez inkább borzongató vagy arcabaugrósan ilyesztős?
2016. jún. 13. 14:17
 1/2 anonim válasza:
Vannak benne véres jelenetek bőven, és inkább a misztikum körül forog a sorozat. Ez a kedvenc sorozatom, mert bemutatja azt, ami minden emberben ott van: az undort, félelmet, magányosságot és a szeretetet. Nem nagyon van benne hirtelen ijesztgetős jelenet, de ennyire jó horrort én még sosem láttam. Bátran ajánlom!
2016. jún. 15. 23:23
 2/2 Jakyll válasza:
Hahó! Hangulatos sorozat, tehetséges színészekkel. Egy-két jumpscare azért van benne, de inkább a nyomasztó, borzongató hangulat keltésére koncentrálnak, plusz mellette még a karakterek és a story is érdekes. Trancsír és vér is akad benne, de nem csak a "horrorra" koncentrálnak, hanem a karakterdrámára és a történetre is. Én, személy szerint, nagyon szeretem, mindenképpen megérné adni neki egy próbát.
2016. jún. 16. 18:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!