Van olyan internetes oldal ahol foci meccseket nézhetek élőbe?
Figyelt kérdés
Fromsportot ne pls
Most pl Fiorentina - Intert szeretném megnézni holnap de tv-n sajnos nem tudom mert muter sokat melózik és egy tv van a házba.
2010. ápr. 12. 12:09
1/6 anonim válasza:
Sya.
Igen van ilyen oldal, énis sokat keresgéltem már, aztán most megtaláltam énmeg: [link] most lehet, hogy hülyeséget mondok, de azthiszem nekem le kellett töltenem egy Sopcast nevű programot. Jah és csak Exploreren jo. Jah és az a baj h nm magyar, hanm álltalában orosz:D, de van mikor akad angol is.
2/6 A kérdező kommentje:
kösz a program megvan nekem szerencsére:D
2010. ápr. 19. 16:21
3/6 A kérdező kommentje:
azt szeretném még megkérdezni hogy neked mennyire akadozik?
2010. ápr. 19. 16:23
4/6 anonim válasza:
Húú hát attol függ, hogy melyiket nézem. mert ugye ott sorol fel többet is. Ha nagyon akadozik választok egy másikat XD de amugy nm annyira, csak néha.
5/6 anonim válasza:
Ha még érdekel valakit: én is találtam egy oldalt www.oleole.hu/foci-tv, ahol Sopcast-os vagy program nélküli linkek is vannak egy-egy meccshez. Angol, olasz , spanyol bajnokik meg bajnokok ligája is megy rajta. Ma éppen a Tottenham - Real és a Schalke - Inter lesz. Ja, és itt nem csak Explorerrel lehet nézni!
6/6 anonim válasza:
Ez az oleole ingyenes és magyar nyelvű?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!