Disney Channel -ön hogy hívják a szereplőt? Fontoos lennee!
Figyelt kérdés
a Disny Channel-ön van egy reklám, hogy majd jönnek az új filmek, és aki a végén van ilyen kicsit hosszabb barna hajú, nagyon mosolyog, kék a szeme, és ilyen madár jelmezben van. Nem tudjátok hogy hogy hívják?2010. ápr. 10. 19:58
2/17 A kérdező kommentje:
ne kötözködj máár, inkább mondd meg
am meg kiejtés szerint irtam......
2010. ápr. 10. 20:06
3/17 anonim válasza:
Jason Dolley (szerintem erre gondolsz)
5/17 A kérdező kommentje:
Jason Dolley lesz szerinteeem. :D
köszöönööm :D
2010. ápr. 10. 20:10
6/17 A kérdező kommentje:
vagy nem tudom....mert a reklámban a végén van, és barnás a haja....és integet....
2010. ápr. 10. 20:15
7/17 anonim válasza:
8/17 anonim válasza:
Nem kiejtés szerint írtad te hülye. Így kell kiejteni, a chanelt írhatnád maximum kiejtés szerint, de azt nem úgy írtad.
9/17 A kérdező kommentje:
igeeen, hogy hívják? :)
2010. ápr. 10. 20:38
10/17 A kérdező kommentje:
a ragot írtam kiejtés szerint és te vagy a hülye. most írjam úgy hogy csenlöllön? hát ez így gyönyörű . -.-
2010. ápr. 10. 20:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!