Mit szóltok Ukrajna győzelméhez az eurovizión?
Szégyen. Az ukrán dalt ha meghallom a rádióban, inkább kikapcsolom. A ciprusi, azeri, vagy az örmény előadás is kiváló volt. Ahogy a miénk is. És mind hátul végzett. Egyszerűen nem értem, hogy egy ilyen versenyt, ami a zenéről szól, miért kell megbundázni a politikával.
Az ausztrál sem értem, hogy került ide. De ő is elöl volt egy pocsék számmal. Elment az emberek ízlése..
Hát, meghallgattam most ezt a dalt. A ritmust adó kattogás az első tíz másodpercnél kezd idegesítő lenni, a csaj vonyítása csak később, amúgy meg egyértelműen a szöveg adta el a dalt, mert az lehetne telitalálat, ha nem cseszné el ezzel az olcsó ripacskodással meg a szorulást idéző arckifejezéssel.
Most a német dalt hallgatom, klasszisokkal jobb, de a Freddie-é is tetszett.
Nekem nagyon tetszik :)
Örülök hogy nyert, én végig neki szurkoltam Freddie mellett
"Lényeg hogy nem a ruszkik nyerték. Megszállnának megint minket ha hagynánk őket nyerni. Inkább Ukrajna mint az Ázsia nagy részén elfekvő Oroszország, bár sokaknak nehézkes a térképet kinyitni és látni hogy a ruszkiknak itt helyük sem lenne az Eurovizion."
Eléggé tébolyult lehetsz!
Hogy mennyire gagyi ez a "Dalfesztiválnak" nevezett neolib akármi, ez is jól bizonyítja:
NEKI van igaza! Minek kellett kifizetni a rengeteg pénzt egy ilyen sz*-ra? Minek kell egyáltalán részt venni rajta? Az "alapító" országokon kívűl legyen ott az egész világ, Ausztrália, Afrika, Dél-Amerika, Izrael, arabok stb. De MI kerüljük el messziről!
Jajj, az a link... Ez a Freddie... :D
Amúgy mit gondolt magáról a verseny előtt? És milyen alapon ócsárolja a többi énekest? Veszíteni tudni kell. Amúgy akkora sztár itt nálunk is, hogy 3 napja hallottam először a nevét. Most ezen a 19. helyezésen duzzog, mint egy ovis?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!