Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Miért nem szereznek egy...

Miért nem szereznek egy elfogadható énekesnőt a fábry show-ba?

Figyelt kérdés
Ez a kubai nő borzasztóan hamisan énekel, hallható baromira nem tud énekelni. értem én, hogy jópofa, hogy egy igazi kubai az énekesnőjük van, de annyi egzotikus nő van magyarországon, nemigaz, hogy nem találnak egy olyat, akit nem kínszenvedés hallgatni!!! évek óta falra mászom tőle, bár nem ez a legnagyobb problémám ezzel a műsorral.
2010. ápr. 8. 21:53
 1/4 anonim ***** válasza:

Nekem tetszik Ruhanda (vagy vagy valahogy így hívják,azt hiszem) hangja,szerintem kifejezetten kellemes,bár ízlések és pofonok.

Engem Fábry nagyképű stílusa kezdett el zavarni,ahogy öregszik,úgy szalad el vele a ló.Mondjuk a műsor egyelőre még az aránylag élvezetes kategória.

Ez az én véleményem.

2010. ápr. 8. 22:15
 2/4 A kérdező kommentje:
engem is idegesít a fábry, bár a vendégek miatt időnként nézem. így van ez most is. ruanda meg baromi hamisan énekel, össze vissza óbégat, a hangszínéről nem írtam rosszat, ez két külön dolog.
2010. ápr. 8. 22:30
 3/4 anonim ***** válasza:

sztem Ruanda tehetséges

nekem nagyon tetszik a zenéje

2010. ápr. 9. 07:59
 4/4 anonim ***** válasza:
Azért mert gyökerek!
2010. aug. 4. 18:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!