Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » A Vészhelyzet sorozat hanyadik...

A Vészhelyzet sorozat hanyadik évadában és melyik részében kerül Alex korházba? Baleset vagy nemis tudom mi miatt!

Figyelt kérdés
Hasznos válaszokat köszönöm és nagyon kérlek titeket ne jöjjetek azzal hogy google! Googlén átnéztem már mindent és nem talaltam azt a részt és évadot://!!

2016. máj. 8. 20:16
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! Megtaláltam és igen szívzörej volt a címa...ha jól emlékszem! :)
2016. máj. 16. 17:34
 12/13 anonim ***** válasza:
Fúúú... annyit tudok segíteni, hogy Sam nemrég került a kórházba(dolgozni) és nem tudta hova rakni Alexet,ő asszem elment valami kávézóba, ahol volt egy játékgép, Luka elveszítette (asszem) az egyik betegét, Alex összebarátkozott Lukával, ott játszottak a játékgépen, Luka vett neki édességet, beállít Sam, lecseszi Lukát, hogy hogy nem vette észre, hogy a gyerek cukorbeteg a szájszagából meg a viselkedéséből, a gyereket lecseszte hogy miért nem mérte a vércukrát, Luka:"Nem tudtam, hogy a beteged" Sam: "A fiam.". Utána van a videóból látott kép.
2016. jún. 29. 19:31
 13/13 anonim ***** válasza:
Bocs, utána láttam, hogy már megtaláltad. Bocsi :)
2016. jún. 29. 19:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!