Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Vettem egy samsung tv-t és...

Vettem egy samsung tv-t és borzasztó kép van rajta, hogyan lehetne beállítani?

Figyelt kérdés
USB kép hibátlan,az adás kép pocsék,a régi tv-hez képest kb a fele minőségben,pedig a tv lényegesen jobb mint amit leváltott.
2016. ápr. 13. 19:35
 1/5 anonim ***** válasza:

Amikor én vettem Samsung tévét a Daewoo tévé után, aminek a képén sercegés közepette ferde fehér csíkok futottak, akkor meglepődtem mennyivel jobb egy Samsung tévé képminősége.

Komolyra fordítva a szót, Magyarországon a szolgáltatók egy része a nagyobb választékot úgy biztosítja, hogy az egy csatornára jutó bitrátát jelentősen lecsökkenti. Van amelyik tévén ez kevésbé jön elő, van amelyiken jobban látszik. A megoldás egy Digis vagy UPC-s digitális kábeltévé előfizetés lehet, ahol kevésbé tömörítenek. Vagy nézz inkább HD adásokat, azoknak általában jó a minőségük.

2016. ápr. 13. 21:55
 2/5 anonim ***** válasza:
Esetleg, ha set-top-boxod van, akkor mindenképpen HDMI-s kellene, az javít a minőségen.
2016. ápr. 13. 21:56
 3/5 anonim ***** válasza:

Nekem egyedi műholdvevővel és hozzá tartozó set top box-szal sokkal jobb minőségű, mint a régi tévével volt.

Szerintem vagy a set top box nem jó, vagy az antenna gyenge, más kell hozzá, mint egy képcsöves régi tévéhez. Nézd át pontról pontra a tévéhez kapott Tájékoztató füzetet, a távirányítóval lépésről lépésre menj végig (szinek, hang, háttérvilágítás stb.) a távirányító MENÜ gombjával. Futtass le automatikus csatornakeresést.

2016. ápr. 14. 12:43
 4/5 A kérdező kommentje:

Kábeles tv van,egy nagyon régi kb 15 éves képcsöves crt tévét váltott a mostani egy led tv ,a boltban nézve tökéletes tűéles kép volt ( 2k hd) itthon meg mint yt-n a 480 p-s videók,szemcsés ilyen olyan,és az összes adó ilyen.

a beállítás : "művész" vagyis legrészletesebben is pocsék ,ugyanaz.

2016. ápr. 14. 13:14
 5/5 anonim ***** válasza:

A beállításokat próbálgasd, néha utána is kell állítani. Ez itt két éves, többször is kellett már.

Ha végképp nem megy és garanciás, vidd vissza a boltba, ha ott is olyan a kép, akkor gyári hibás.

2016. ápr. 14. 13:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!