Kiknek a halálát várjátok a Trónok harca 6. évadában?
Figyelt kérdés
2016. ápr. 11. 12:32
5/7 anonim válasza:
Ja, bízzunk benne, hog már nem az és felzabálja valamelyik sárkány végre. Utána Danyt, majd Dorne-ba repülhetnének megenni Ellariát és a Homokkígyókat is. láw :P
Bár sajnos nem így lesz, de azért reménykedni szabad. :D
7/7 lordan11 válasza:
SPOJNLER Brian 100% hogy megölik :D Méghozzá Catlyn öleti meg :DD Mondjuk szerintem még meghal Walder Frey is, mert mért ne. Mondjuk Ramsy mwghalhatna, de nem hiszem hogy meg fog xddd Szerintem meg fog halni Ser Devon :( Bár remélem hogy nem :) Ja meg aki biztos meghal az Grayjoj király ( nem jut eszembe a neve xd )mert egy lágy szellő leröpiti a hidról és belefullad a tengerbe :D (ha valaki nevét rosszul irtam, akkor bocs :D )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!