Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » A farmból ez a Vas*vári...

A farmból ez a Vas*vári Dániel miből ilyen gazdag?

Figyelt kérdés
Azt mesélte az egyik adásban, hogy autó alkatrészekkel kereskedik, amit nagyon olcsón megvesz és 10x áron árul! Ez igaz lehet? Milyen alkatrész lehet ez?
2016. ápr. 9. 10:09
 1/3 anonim ***** válasza:

üzemanyag tankba rajtett kis apróságokkal

Aki nem tud összekötni 2 botot, az szerinted fent tud tartani és nyereségesen üzemeltetni tud egy vállalkozást?! Ne legyél más ennyire naiv. Kapott az apjától egy kis szeletet a tortából, úgy, mint 10 millát bulizásra, azt mások viszik helyette, ő meg felveszi a pénzt.

2016. ápr. 9. 11:01
 2/3 A kérdező kommentje:
Gondolod ilyenbe belemenne!?
2016. ápr. 9. 12:41
 3/3 anonim ***** válasza:

Mert te úgy látod, hogy értelmesebb ennél?

Buta, öntelt, önző, semmihez nem ért.

Az apja pénzével csajozik, el ne hidd, hogy ő bármit is letett az asztalra.

Korábban drogozott is, majd amikor lebukott, beköpött mindenkit, hogy mentse a saját sggét. Egy szánalmas patkány. Nem is értem, hogy a Laura mit evett rajta, mert a külseje is olyan, hogy gyerekeket lehet vele ijesztgetni. Tudom, erről nem tehet, de oylan lófeje van, és azok a kiálló fogak... szerintem bűnronda. Mondjuk a szőke kislány sem az eszéről volt híres, meghallotta, hogy 2 lakás meg 2 kocsi, és egyből jó pasi volt még ez a bányarém is.

2016. ápr. 10. 15:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!