Ilyesmi anime-t keresnék?
Amit mostanában csináltak (pl 2010-től) lehetőleg lesz folytatása és már 1-2 évados és szép grafikájú.
A témája akció,fantasy szerelmi szállal.
Amit láttam és tetszett az a Sword Art Online és a Mirai Nikki volt.
Előre köszönöm a válaszokat :)
Full Metal Panic!, Full Metal Panic! The Second Raid (tervezik a folytatást, de még nem tudni mikor)
Hakuouki, Hakuouki: Hekketsu-roku - Shinsengumi Kitan, Hakuouki Reimeiroku (3 évad, 12+10+12)
Code Geass (2 évad, nincs folytatás)
Guilty Crown (csak 1 évad 24 rész, nincs folytatás)
Hahó! A Hakuoukit én is ajánlom, nagyon-nagyon szép az az anime -, az egyetlen, amit kétszer megnéztem. Ezen felül:
Noragami, Akatsuki no Yona, Owari no Seraph, Inuyasha, Fullmetal Alchemist, Ao no Exorcist (ez mondjuk nem kimondottan szerelmi szálas... viszont gyönyörű a grafika, s a történet is érdekes), Wolf's Rain, Ansatsu Kyoushitsu, Rurouni Kenshin (ez pedig egy régebbi anime, nem kimondottan fantasy, de úgy gondolom, érdemes lenne vetni rá egy pillantást).
Az én igényeim szerint ezek mind kellemes grafikájú, érdekes, szépen összerakott animek. Remélem, tudtam segíteni, s elnyeri valamelyik a tetszésedet, annak ellenére, hogy néhányban a szerelmi szál nem éppen domináns része a történetnek. :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!