Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Tényleg olyan jó a Trónok...

Tényleg olyan jó a Trónok harca, mint aminek mondják?

Figyelt kérdés
2016. márc. 19. 20:35
 1/7 anonim ***** válasza:

ízlés kérdése, van aki nagyon szereti, van aki meg nem

saját véleményem szerint nem rossz sorozat, de azért nem annyira jó, mint amennyire fel van kapva (2 évadot láttam)

2016. márc. 19. 20:51
 2/7 anonim ***** válasza:
A könyv zseniális, ha szeretsz olvasni és bírod a hosszú könyveket + a gyilkolászást és nem vagy prűd akkor tetszhet, én imádtam. A sorozat első 4 évada egész jó, bár szerintem korántsem a könyv szintje. Az 5. évad azonban szerintem 80%ban hányadék lett, pont az ellenkezője annak ami miatt a sorozatot szerettem, pont olyan ostoba klisé lett mint sok másik sorozat, ráment az akcióra és emiatt agyatlan lett és nekem nagyon nem tetszett. Remélem a 6. évad nem lesz ekkora kudarc (a szememben)...
2016. márc. 19. 21:08
 3/7 anonim ***** válasza:

Egy könyvsorozat alapján kezdték el csinálni (magyar címen A Tűz és Jég dala). A könyvek nagyon jók, a könyvsorozat a kedvencem lett.

A sorozat 1. évadára azt mondtam,hogy igaz,hogy sok dolgot kihagytak,de még így sem rossz adaptáció. Aztán minél több évad lett, annál több dolgot hagytak ki vagy változtattak meg, így nemcsak hogy egyre jobban eltért és eltér a könyvektől,de egyre gyengébb is szerintem.

Fontos és/vagy jó részeket hagynak ki,hogy szex jeleneteket rakhassanak a helyére, ez gondolom marketingfogás,hogy minél több nézőt fogjanak.

Szóval a könyvekhez képest gyenge, de ha azok ismerete nélkül kezded el nézni, akkor tetszhet.

2016. márc. 19. 22:15
 4/7 anonim ***** válasza:
Jó! Volt..Sajnos most már unalmas lett az ötödik évaddal.A könyvsorozat viszont nagyon jó azt nagyon ajánlom.
2016. márc. 21. 17:12
 5/7 anonim ***** válasza:
Én soha nem szeretetem az ilyen történeteket, úgy álltam neki, hogy úgysem fog tetszeni, de beleszerettem. :D A könyveket még nem olvastam, de tervezem.
2016. márc. 25. 17:06
 6/7 anonim ***** válasza:
Ízlés kérdése, ezt te tudod, hogy neked tetszik-e vagy sem.
2016. márc. 26. 17:22
 7/7 anonim válasza:
Szerintem nagyon jo a sorozat es a konyv is , erdemes megnezni replicando , a vegen mar alig fogod varni az uj reszeket :)
2016. márc. 26. 19:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!