Tényleg olyan jó a Trónok harca, mint aminek mondják?
ízlés kérdése, van aki nagyon szereti, van aki meg nem
saját véleményem szerint nem rossz sorozat, de azért nem annyira jó, mint amennyire fel van kapva (2 évadot láttam)
Egy könyvsorozat alapján kezdték el csinálni (magyar címen A Tűz és Jég dala). A könyvek nagyon jók, a könyvsorozat a kedvencem lett.
A sorozat 1. évadára azt mondtam,hogy igaz,hogy sok dolgot kihagytak,de még így sem rossz adaptáció. Aztán minél több évad lett, annál több dolgot hagytak ki vagy változtattak meg, így nemcsak hogy egyre jobban eltért és eltér a könyvektől,de egyre gyengébb is szerintem.
Fontos és/vagy jó részeket hagynak ki,hogy szex jeleneteket rakhassanak a helyére, ez gondolom marketingfogás,hogy minél több nézőt fogjanak.
Szóval a könyvekhez képest gyenge, de ha azok ismerete nélkül kezded el nézni, akkor tetszhet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!