Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Melyik Tv-t vegyem meg a...

Melyik Tv-t vegyem meg a kettő közül?

Figyelt kérdés

[link]

vagy

[link]

igazából azért húz a szívem a ferguson felé mert full hd, és nagyobb a felbontás. de másrészt szerintem elég "noname" vélemények?

2016. márc. 19. 18:32
 1/4 anonim ***** válasza:

Jó kérdés, kcsi, kevéssé ismert lengyel márka, cseében fullHD, vagy egy világmárka HDready.

Mondjuk én 9évig nyúztam egy szintén noname (HannsSpree) tv-t. De ez nem jelent semmit...

2016. márc. 19. 19:39
 2/4 anonim ***** válasza:
Én a Fergusont venném. Nehogy azt hidd hogy csak mert a Samsung világmárka, annyival jobb lenne. Marketing az egész. Jó mondjuk az tény hogy a Samsung, az LG-vel együtt etalonnal számít a TV gyártás terén. Teszem hozzá jogosan. De ha ugyan azért az árért kapsz egy jobb valamit, akkor inkább azt válaszd ami jobban megéri a pénzét.
2016. márc. 19. 23:33
 3/4 anonim ***** válasza:

Én is a Ferguson-t venném.

Csak azért mert valami nem annyira ismert, még lehet jó.

2016. márc. 20. 10:45
 4/4 anonim ***** válasza:
Talán a Fergusont venném én is, de a full hd-t kivéve igazából én nem látok lényeges különbséget.
2016. márc. 20. 17:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!