Ki a kedvenc színészed a Beugróból?
Figyelt kérdés
Műsoronk kívül, és belül.2010. ápr. 2. 20:47
11/17 anonim válasza:
Én mindegyikőjüket nagyon szeretem, de Rudi nekem is a kedvencem, aztán Győző és Lia, utána Kálloy Peti. Sosem tudom megunni őket:)
12/17 anonim válasza:
A kérdező kommentje:
Én is Rudolf Pétert tartom a legjobb színésznek és rögtönzőnek, de Kálloy a kedvencem, mert olyan hülyeségeket tud mondani aminek semmi értelme:D pl "siessen, mert mindjárt lejár a szenélyiigazolványom":DDD
----------------------------------------------------
Pont ugyanez a véleményem nekem is.
13/17 anonim válasza:
Legjobban Liát de szerintem mindenki szuper:)))
14/17 anonim válasza:
Nekem nincs kedvencem. Jobban mondva mindegyikőjük a kedvencem xD. De talán Rudolf Péter, mert hatalmas színész, nagyon jól játszik és szerintem ő tud a legjobban improvizálni. De mindegyikőjüket imádom<3 xD
15/17 anonim válasza:
Lia a kedvencem!:) Nagyon jó és változatos.
De nehéz kiemelni közülök akárkit is mert mindegyik jó!:P
16/17 anonim válasza:
Én mindegyiket imádom, de ha márválasztani kell akkor:
1. Kálloy-Molnár Péter
2. Pokorny Lia
3. Rudolf Péter
4. Szabó Győző
Amúgy sztem Liának igazán kijárna már egy filmszerep mert rendkívül jó színésznő. Sztem olyan kaliberű mint az Oroszlán Szonja.
17/17 anonim válasza:
Nekem Lia Rudi páros :) Mindenkit vernek :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!