Szerintetek milyenek a Walking Dead legutóbbi részei? Vajon mikor fog szerepelni Negan?
Figyelt kérdés
2016. márc. 9. 17:21
1/4 anonim válasza:
Szerintem a sorozat egy inkább zuhan lefelé a süllyesztőbe, kezd veszíteni az erejéből, már nem olyan feszült a hangulata mint volt anno és a történet is elég szürke. Egyedül az a TWD feeling van még meg, ami viszont tényleg hamisíthatatlan. Egyébként most az utolsó két rész kifejezetten tetszett, nem döglöttem bele legalábbis az unalomba. Örülnék már valami szokatlan, furcsa csavarnak. Egyébként azt nem tudom hogy mikor fog szerepelni benne Negan, de gondolom ez a konfliktus fogja megalapozni majd a sorozat ez évadának a végét is.
2/4 anonim válasza:
szerintem következő vagy utáni részben benne lesz negan
Nekem kifejezetten tetszettek ezek a részek, izgalmasak voltak, mindig történt valami
Ami nem tetszik benne az az összes párbeszéd. Végig olyan tőmondatokat használnak, hogy az hihetetlen, akár felirat nélkül is nézhetnénk, mert annyira egyszerű.
Viszont jó hogy most nem csak a túlélésről szól az egész évad. Mert eddig a 3. 4. 5. évadban csak az volt hogy hogyan akarnak túlélni. És a karakterformázás is egyre jobb, már-már közelít az első évadéhoz. Valahogy úgy tényleg kiszámítható volt eddig sok minden.
Ha tartja ezt a lendületet, akkor érdekes lesz mindig.
3/4 anonim válasza:
Szerintem pont az évad 11.része ahol kezd új erőre kapni, számomra a 4. évad második fele óta hatalmasat zuhant. Végig azt hittem hogy Jézusék egy hatalmas átverés, ráadásul kiütközött az is hogy mennyire állatias, embertelen lett a csapat a börtön óta. (Emlékezz a Rick féle "What?"-ra)
4/4 anonim válasza:
Zuhan lefele a süllyesztőbe? Normális vagy? Pont hogy most kezd egyre jobb lenni a sorozat.Fantasztikus a mostani szál.Negan meg az évadzáróban fog feltűnni ezt elmondták a készítők ha jól tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!