Melyik a jobb beltéri a UPC vagy Digi vételéhez: a Kaon CO3600 vagy a Humax UD-FOX HD?
Nekünk Kaont adtak, de eléggé korlátozott a menürendszere, a pendrive tartalmát meg sem jeleníti (PVR funkcióra nem fizetünk elő, de ettől függetlenül saját képek nézegetését, filmek, zenék lejátszását engedélyezni kellene, hiszen a készülék képes rá...)A Humax milyen?
Ja, és az EPG olvasása közben a kép marad teljes képernyős, átlátszóságot lehet állítani, míg valakinél olyat láttam, hogy kis ablakocskában ment a műsor, mialatt a tartalomismertetőket lehetett böngészni és a menürendszer is sokkal barátságosabb, jobban olvasható volt, mint a mi Kaonunkon.
Nekünk egy humax ud fox hd van és a mai naptól egy kaon co3600. Jelenleg az előbbit ismerem jobban, a másikat még próbálgatom. A humaxról: hát tetülassan indul, mert minden átkozott bekapcsoláskor ellenőrzi, hogy van-e frissítés, tényleg kínkeserves néha fél percig is szöttyög. Működés közben már nincs ilyen gond. Az epgje- tényleg átláthatóbb, mint említetted egy kis ablakban bal oldalon felül megy az aktuális műsor, miközben lent időcsíkos megoldásban a műsorok. Bár néha megbolondul és nem ír ki semmit, ami érthetetlen számomra 80%os jelerőség és 100%-os jelminőség mellett (készülék mérése alapján). usb-n lévő képeket, zenéket filmeket ezzel is meg lehet nézni, bár ez lassan okafogyott dolog mert az alap buta tévék is megteszik mindezt. Nem tudom miért de mi nem az itt látható kapcsolót kaptuk hozzá: [link] hanem a sima humaxhoz valót: [link] azt is összerágva stb. A felvétel azzal nem is működik, (vagy azért mert nem a hozzátartozó kapcsolót adták, vagy mert le van tiltva a készüléken alapból) mindenesetre bosszantó. És a humax tv portált sem sikerült működésre bírni vele, lehet ahhoz is dvr csomag kellene.
A kaon talán valamivel szaporábban indul, de elég sok értetlen dolgot csinál úgy vettem észre. Kaotikusabb a működése, összevissza állogat magától mindent. Első indításkor csak angol és román nyelv van, a telepítéskor történő frissítés után van csak magyar. Többször elfeljetette a beállításokat, pl hiába állítottam magyarra a feliratot, átrakta románra. Valahogy nincs összhangban az amit a menüben beállítok, és az amit a távirányító gombbal állítok (pl hang gomb, felirat gomb..) Rádugtam egy pendriveot, amíg le nem formázta nem volt hajlandó vele kommunikálni. Felvenni fel tudtam rá, de a hangsáv hiányzott akadozott,de ez lehet a pendrive miatt van, kipróbálná, külső hdd-mel is de nem akarom azért leformatálni a többi tartalmat róla. A menü feliratai valóban sokkal apróbbak, legalább is crt tv-n, amint megjön a hd tv hozzá majd többet tudok mondani. Ja igen, epg és beállítások. Ha frissíted a rendszert mint mondtam műholdon keresztül akkor lehet állítani a menü és az epg átláthatóságát. Alapból 100%on van, ezt lefele állítva átetszőbb lesz a menü, viszont egyben nehezen olvasható is. Ebben a humax megoldása jobb. Ezen is van Ethernet csatlakozó, nem tudom mire lehet még használni mert a kézikönyve elég fapados, erre nem terjed ki. Ha van kérdésed még próbálok válaszolni rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!