Ki a kedvenc pankrátorotok?
Nekem Undertaker és Mick Foley (főleg Mankind alteregója), illetve még nagyon bírom Sting-et és Bret Hart-ot
Meg leírhatjátok kiket nem kedveltek (Brock Lesnar, Stone Cold Steve Austin (Superstar meg Stunning Steve Austinként valahogy jobban bírtam), Roman Reigns)
#11 alapvetően nincs semmi baj Roman-nel csak sokaknak nem jött be hogy az emberek nemtetszése ellenére nyomták előre, retusálták a közönség reakcióit, stb.
ugyanaz játszódott le mint John Cena-nál és azt is érték el, az emberek fele szereti, másik fele utálja
ha megnézel olyan embereket mint Styles, Ambrose, Owens, Rollins, Bálor ott ez az arány inkáb 2/3-1/3
Kedvenceim:Jhon Cena,Roman Reigns,Trick williams,Big E, Coffey Kingston,Xavier Woods,Hulk Hogan,Jevon Carter,Drew Mccentyrie (ezt fix rosszul írtam le) és axiom
Női:Sasha Banks,Naomi,Cora Jade,Ariana Grace,Roxanne Perez,Jazmyn Nyx,Bianca Bellair, Jade Cagrill,Lash Legend,Jaida Parker,Nikki Bella,Becky Lynch,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!