JADIZ kérdése:
Grundig 32 VLC 3000c TV beállításainak feloldása, "szálloda mód " kikapcsolása hogyan lehetséges?
Figyelt kérdés
Üdv. Gondom támadt, egy Grundig 32 VLC 3000c TV-vel . Sajnálatos módon le van korlátozva, és nem enged belépni a beállításokba . Valószínűleg szálloda TV volt, és be van kapcsolva a "szálloda mód ". Van valakinek ötlete hogyan lehet elérni azt a beállítási módot, ahol ezt ki lehet kapcsolni?2016. jan. 29. 16:03
1/3 TR75 válasza:
Szerintem a szervizmenüt kellene elővarázsolni, ami a távirányító bizonyos gombjainak megnyomása egy adott sorrendben. Jópár éve nekem is volt egy Grundig tévém (még képcsöves), aminél ezt elő lehetett hívni, ha jól emlékszem, bizonyos számkombinációval.
2/3 TR75 válasza:
Ezt találtam:
De ezek régi tévék, szóval nem biztos, hogy működik; a legtöbbnél az "i" gomb lenyomása a bekapcsolóval együtt (a távirányítón), és ott a Hotel Off módot kell állítani.
3/3 TR75 válasza:
De íme egy jobbnak tűnő megoldás:
Call up: i > 8500 > 4 "System Configuration" > 0 (OK) > 43 "Hotel" > 1 2 "AVAIL".
És persze csak saját felelősségedre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!