5
nem színészkedtek azok, csak csinálták a műbalhét.
Nekem konkrétan egy volt munkatársam szerepelt. Valójában nem kamu, csak néha a szereplőknek fogalmuk sincs, mi vár rájuk. Reklamálni nem tudnak, mert aláíratnak velük egy szerződést. Neki az volt a "meglepetés" , hogy közölték, a gyereke nem is tőle van. Bement mosolyogva, aztán kapott hideget-meleget. Milyen szép ajándék, előtte azért felépített a "lányának" egy házat.
Arról nem is beszélve, hogy a munkahelyén mennyi piszkálódásban volt része, miután lement az adás.
Nem emlékszem már, mit mesélt, hogy milyen szöveggel hívták meg a műsorba, de a valóság teljesen más volt.
Ezt a linket azért teszem be, mert bár a szereplők elég iq lightek, az illető konkrétan mondja is, ha tudom, hogy itt a nő, el sem jövök.
Ez a videó meglepett.
Inkább nem minősítem a Mónikát sem, hogy ilyenhez a nevét adta, bár van az a pénz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!