Trónok harcában ki a legjobb kardvívó?
Oberyn volt a legjobb.
Perpill. Jon a legkiemelkedőbb és legjobb. Áj gesz.
Jaime, amíg le nem vágták a kezét.
Én pl. a Vérebet nem tartom egyértelműen jó kardforgatónak. Mert azt tudni,hogy karddal harcol és nagy a fizikai ereje. De ugyanekkor egyáltalán nem biztos,hogy bravúrosan forgatja azt.
De ha azokat kell most tekinteni, akik karddal harcolnak, akkor szerintem nem sorrendben:
Jaime 2 kézzel
Barristan Selmy
Garlan Tyrell
Randyll Tarly
Arthur Dayne, de ő meghalt
Sandor Clegane
Bronn
Gregor Clegane is karddal harcol(t),de szerintem teljesen mindegy,hogy mit adtak volna a kezébe, mert nála csak a fizikai erő számít. Csak azért használt egy hosszú, túlméretezett kardot, mert így az ellenségei nem tudtak hozzá közel kerülni.
Én még hozzátenném a Loras Tyrellt. Jaime megemlíti,hogy jelenleg a hét testőr tagjaiból ő a legjobb kardforgató.
Tudjátok abban a jelenetben,mikor Jaimee a fehértoronyban a fehér szobában a fehér könyv felett osztja ki a parancsokat a királyvárban maradt fehérlovagoknak,és ahol merin tranttel majdnem össze is kardozzák egymást. Csak a végén mégsem,mert Merin trant a végén mégis elhiszi Jaimenek,hogy balkézzel is olyan veszélyes,mint volt. Közben Jaime imádkozik magában,hogy tényleg nekelljen összecsapnia vele,mert még a kétbalkezes nagyhasú is simán kettécsapná. :-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!