Ez miatt is nézzek tv-t keveset , inkább kihozom dvd-n azt a filmet amit épp vetitenek és megszeretném nézni!:)
2010. márc. 21. 20:03
3/29 anonim válasza:
Apa kezdődik . . . . .
2010. márc. 21. 20:04
4/29 anonim válasza:
Ettől elmenekültek a pasik, mostmár nyugodtan beszélhetünk a hüvelygombáról..XDXD
2010. márc. 21. 20:36
5/29 anonim válasza:
K&H-a Dancees reklámtól...rühellem a zenét és a szineket is.Az h idiótán táncolnak is az meg ráadás.
2010. márc. 21. 21:53
6/29 anonim válasza:
Negrós reklámot mert nem értem mit mond a casj vagyis 2 féle van és amikor azt mondja a pasi hogy húzok haza bébibogyó de hogy utánna csaj mit mond áhh sosem értem aki esetleg tudja írja le :)
2010. márc. 23. 16:16
7/29 anonim válasza:
Az ilyen mobilos reklámokat, nem ami mobilt reklámoz, hanem hogy küldj SMS-t, meg igen, a Tudd meg most!!!!-osokat is. Fuj. Amúgy a kocsireklámok is unalmasak...
A negrós reklámban azt mondja utána, hgoy Majd este ütközünk :)
2010. márc. 23. 17:53
8/29 A kérdező kommentje:
Én szeretem a negrós reklámot.
A csaj ezt kiabálja: Cool, az este ütközünk.
2010. márc. 23. 21:33
9/29 anonim válasza:
én azokat, amikben a bélflóra fontosságáról karattyolnak, mer komolyan, KI A FRANC KEZDI EL MAGYARÁZNI A LEGJOBB BARÁTNŐJÉNEK, HOGY: "Nézd, így működnek a beleid...." és mutogatja a kezével b*sszus... -.-" Ja, a barátnője meg persze nem ilyen *WTF?! Mi bajod a beleimmel?* feeling, hanem kíváncsian nézi, hogy mit mutogat, és persze ezért ki is próbálja a Bifidus Actiregularis-t... WÁÁ
XD
2010. márc. 24. 22:00
10/29 anonim válasza:
Minden fent leírt reklámot, plusz a Buksi kiszökött, Robitussin, az összes mosóporreklám, az összes tampon és betétreklám. Meg az, nevét nem tudom, amikor a gyerek tanul, a nőhöz meg beszél a tükörképe.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!