Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Deadman Wonderland Lesz...

Doon kérdése:

Deadman Wonderland Lesz második évadja?

Figyelt kérdés
anime

2015. nov. 30. 21:12
 1/7 anonim ***** válasza:
Nem hozott elég bevételt a folytatáshoz az anime ami egyenlő azzal hogy nem folytatják.De azért én is remél keddem hogy folytatják nekem is nagyon bejött. :)
2015. nov. 30. 21:17
 2/7 A kérdező kommentje:
Ohhh Ez már a 3 dik anime amit elkeztem nézni és nincs befejve Hasonlo animét tudnál ajánlani
2015. nov. 30. 21:27
 3/7 anonim ***** válasza:

Az lett a Deadman Wonderland vége a mangában,hogy Gantáék elmentek a börtönből, csak Shiro/A Vörösember és Toto/Mocking Bird maradtak ott. Később Gantáék visszatértek likvidálni őket a nagymellű börtönőr csajjal.

Kiderült,hogy a Mother Goose System (magyarra nem tudom lett-e fordítva, de szó szerint anya liba rendszer) tartja kordában a Vörösembert, tehát Shirót. Shiro pedig Ganta anyjának a kísérleti patkánya volt, mert az nem volt képes rá,hogy a saját gyerekén, tehát Gantán kísérletezzen. A Mother Goose Systembe Shiro testrészei vannak beépítve, pontosabban a kb. péppé zúzott húsa, ezért többször szétszedték és összerakták Shirót, és e folyamat eredményeként jött létre a Vörösember.

Ganta anyján kívül a másik tudós Hagire volt, az öreg börtönigazgató, aki az animében is benne van.

Az egyik képesség (amik vannak a karaktereknek) képes szabadon engedni a Vörösembert. Ezt a képességet keresi Toto. És igazából az már nem Toto, hanem Hagire, mert az kb. átköltözött Toto testébe. Átakar költözni Ganta testébe, mert úgy véli,hogy Ganta képessége az, ami kikapcsolja a MGS-t,de Senji/Crow megmenti, majd mikor Ganta megöli Totót/Hagirét, akkor Shiro lerombolja a MGS-t és így elszabadul.

Ganta és Shiro megküzdenek és a kristály elpusztul a testükben.

Ekkor jött egy időugrás. Ganta megint iskolába jár, Shiro kómában volt,de felébredt, és mindketten elvesztették az erejüket.

2015. nov. 30. 21:46
 4/7 A kérdező kommentje:
Hu köszi azért ez animében elég jo lett volna szerintem köszi a segitséget
2015. nov. 30. 21:51
 5/7 anonim ***** válasza:

Shiro nem biztos, hogy elvesztette az erejét.

Amúgy manga elég jó érdemes elolvasni.

2. évad biztos, hogy nem lesz, mivel a manga studiot most buktatták le korrupció vádjával.

2015. nov. 30. 21:58
 6/7 anonim ***** válasza:

Az utolsó előtti fejezetben tört szét mindkettejük testében a kristály, így elég valószínű,hogy mindkettő ereje odalett.

[link]

2015. nov. 30. 22:08
 7/7 anonim ***** válasza:
Nem csak, hogy nem hozott elég bevételt, de szinte nulla hasznuk volt rajta, mondhatjuk azt is, hogy egyike volt a legnagyobb bukásoknak. Ezen kívül a Manglobe is csődbe ment (a stúdió, ami csinálta), olyannyira, hogy egy filmet be se tudtak fejezni, így azt is elnapolták. Max. akkor lesz folytatása, ha egy másik stúdió felkarolja, de ennek annyi esélye van, amennyi bevételt hozott.
2015. dec. 1. 06:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!