Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Valaki tud erről bővebb...

Valaki tud erről bővebb infót? Szerintetek jelentkezzek?

Figyelt kérdés
Hallottam, hogy lesz tavasztól egy újabb tehetséggondozó műsor gyerekeknek a tv2-őn. Én nagyon szeretek énekelni, szerintem jó hangok van, sokan nem hallottak énekelni csak családtagok meg 1-2 osztálytárs, de ők is azt mondták hogy jó hangom van. Már tavaly is akartam jelentkezni az ének iskolája 3.évfolyamába, de ez nem jött össze meg lemaradtam, így elhatároztam, hogy majd jelentkezek a következőbe. Megtudtam, hogy nem terveznek jövőre, kicsit szomorú lettem, mert ugye én is jelentkeztem volna, és amikor megláttam, hogy lesz ez a műsor, hirtelen megörültem neki. Most viszont kicsit tartok attól, hogy nem tudok semmit erről, mert új, meg izgulok stb., hogy mit szólnak majd hozzám, ha bemegyek a válogatóra, sajnos nincs sok önbizalmam, de mindenki azt mondja, hogyha van egy álmom, akkor küzdjek érte, gondoljak rá, és beteljesülhet. Mivel sokan mondják elkezdtem hinni benne, de tapasztalatom még nem volt. Az álmom pedig hogy egyszer majd énekesnő legyek, mert imádok énekelni és zenét hallgatni. Énektanárhoz nem jártam, de itthon rengeteget éneklek, be is éneklek, sokféle dalt szoktam énekelni és egy csomót tudok kívülről. Szerintetek megpróbáljam?? Tanácstalan vagyok. Nem akarom már halasztgatni többet. És ha valaki tud bővebb információt, hogy meddig lehet jelentkezni (nem akarok lemaradni, de egy kis idő kell még), milyen lesz ez a műsor stb akkor az írja le!
2015. nov. 16. 19:04
 1/1 anonim ***** válasza:
Látogasd meg a TV2 honlapját, szerintem lesz ott valami leírás a műsorról hogy hogyan lehet rá jelentkezni stb.
2015. nov. 18. 16:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!