A tévében, rádiókban miért mindig csak Budapesti hírek vannak?
Gondoljunk csak az esti híradóra az rtl klubon vagy a tv2-n meg egyéb más csatornákon, illetve rádiókban. Bekapcsolja az ember és minden második hír budapesti, a szájukból is folyton az a szó hangzik el, már leőröl. A média csak azt akarja terjeszteni hogy Magyarország=Budapest. 8 millió ember ugyanúgy nézi a híreket és nem hiszem, hogy folyamatosan a budapesti hírekre lennének kíváncsiak, mást nem is mondanak, ami máshol történt, csak ritkábban. Tíz hírból nyolc budapesten történik...ez ilyen arány.
Meg ha éppen jókat akarnak mondani egy kórházról mindig az a hülye Bajcsy kórház van benne, hol máshol lenne ez is mint Budapesten természetesen és ez a kedvenc kiválasztott kórház. Ha nem történik semmi akkor muszáj ezt a kórházat a tévében dicsérni, úgy adják elő. Kíváncsiságból megnéztem a honlapjukat és a sajtómegjelenéseket és nagyon sok oldal foglalkozik vele és szinte csak jókat írnak róla. Pl elsőként adták át a vénaszkennert vagy mit a Bajcsyban, meg úgy adják elő, hogy sok minden csak ott van és milyen fejlett.
Kíváncsiságból el is mentem oda csak azért is, körbejártam és semmitől sem különb más kórházaknál... és szar környéken is van.
Adjatok erre magyarázatot, mert nem tudom ezt megérteni ez mire jó.
Ha ez a Bajcsy kórház valamelyik másik megyében lenne, senki nem is hallana róla semmit és a híradóba se mondanák be, és oldalak se foglalkoznának vele ennyit, max megyei oldalak....vicc
Majdnem 2 millióan laknak Budapesten, például.
Ha téged az zavar, hogy egy kórház benne van a hírekben, akkor elég szegényes életed lehet. Reméljük, hogy nem kerülsz olyan helyzetbe, hogy oda vigyenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!