Csak én szeretem a Sonic Boom Tv sorozatot?
Figyelt kérdés
A játék tényleg borzalmas lett (Nintendo exluzív, sok bug, elrontott történet jó alapötlettel, sok beszélés játék alatt stb.),de nekem a sorozat bejön, sokat nevetek rajta, (ha nem is mindig)az animálás is egész jó. Igaz, hogy szegény Knuckles-t tönkretették, de ettől eltekintve szerintem nagyon jó, mint a Sonic X.De sok fannak nem tetszik. Vannak egyáltalán olyan rajongók Magyarországon, akiknek tetszik?2015. okt. 29. 20:20
2/5 anonim válasza:
Én is utálom, csak néhány percet nézek belőle mert a Mr Youngról nem akarok lemaradni.
3/5 anonim válasza:
Én Sonic rajongó vagyok, ezért nekem mindentől függetlenül tetszik. Bár nagyban hozzátett az, hogy Shadow megjelent a végén, de enélkül sem lett volna rossz.
4/5 anonim válasza:
Én is szerettem, sokat nevetek rajtam.
Kicsit sajnálom hogy nincs benne valami rendes sztori mint pl a sonic X be de így is jó. +a látvány is jó és a karakterek is szerethetőek.
Ha érdekel van belőle egy Sonic Boom képregény ami szerintem hozza a sorozat színvonalát.
OFF: csak hogy kicsit védjem a Sonic Boom játékokat, 3ds-en a Sonic Boom Fire & Ice kifejezetten fun lett :)
5/5 anonim válasza:
A rajongók 90%-a csak amiatt az emós nyomi miatt nézte a sorozatot, annak is csak az évadzáróit... Ettől függetlenül nem rossz a sorozat, nem értem, miért gyűlöli azt a sok elvakult Sonic X rajongó...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!