Sokan miért utasítják el már csak elvből is a TV nézést? Miért tartják sokszor cikinek, ha valaki szokta nézni?
Leginkább azokra gondolok, akkor netről ezerrel töltik le TV sorozat epizódokat, viszont eszük ágában sincs TV-ben nézni, de aztán háborognak hogy miért fejezték be ezt meg ezt a sorozatot nézettséghiány miatt.
Csak mert ugye egy sorozat életét az esetek 90%-ban az határozza meg hogy mennyien nézik TV-ben, és nem az hogy mennyien töltik le netről.
Sokszor ezek az emberek dicsekednek azzal, hogy nekik már ezer éve nincs tévéje, meg mondogatják hogy tök ciki a tévé nézés...stb. Persze a sorozatokat ugyan úgy nézik.
Ez a kérdés nem konkrétan az itthoni emberekre, meg TV csatornákra vonatkozik, hanem csak úgy általában ahogy vélekedik erről sok ember.
Vajon miért alakult ez ki? Tisztában vannak egyáltalán azzal alapszinten hogyan készül egy TV sorozat, és mi alapján döntenek a további évadok berendeléséről?
Azokat is kérdem, akik hasonlóan gondolkodnak a tévézésről.
Én is csak ritkán nézek tévét.
Azért tettem fel a kérdést, mert kíváncsi vagyok mások mit gondolnak.
"Én azért nem szeretem a tévét, mert nem fogok egy másfél órás filmet három órán keresztül nézni, csak mert 20 percenként betesznek egy 10 perces reklámblokkot."
Magyarországon ha hiszed ha nem a reklámok mennyisége szigorúan szabályozva van.
Ha jól tudom kereskedelmin minden órában maximum 8 perc reklám lehet, közszolgálatin 5 perc.
Azt meg én sem értem miért jó netről letölteni a sorozatokat, azután meg panaszkodnak a nézők hogy a sorozat készítői egyre kisebb költségvetésből készítik, rosszabb esetben megszüntetik a műsort mert azt hiszik kevesen nézték valójában pedig mindenki letöltögette.
Ez ugyan olyan hogy a boltban is megvesszük a terméket és buszra ha felszállunk akkor menetjeggyel utazunk, ugyanúgy ha nézünk valamit akkor azt is el kelletett készíteni valamiből amit finanszírozni kell valahogy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!