Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Most akkor ez hogy van (Megasz...

Most akkor ez hogy van (Megasztár 5)?

Figyelt kérdés
meddig lehet jelentkezni? mikor van az előválogatás? mit énekeljek? (tényleg jó hangom van,énektanár küld)
2010. márc. 15. 20:09
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
ne menj :D oda csak nyomik mennek
2010. márc. 15. 22:30
 2/13 anonim ***** válasza:
énekelj cannibal corpse-t
2010. márc. 15. 22:30
 3/13 anonim ***** válasza:

gratulálok..egod az ott van...

...te senki...

2010. márc. 16. 17:34
 4/13 anonim ***** válasza:
Legenda csak egy van! De már van négy, szóval hagyjad a francba a nagy hangoddal... :D
2010. márc. 17. 16:26
 5/13 A kérdező kommentje:
basszátok meg
2010. márc. 18. 21:02
 6/13 anonim ***** válasza:

hallod az internet csodákra képes ha tudod használni

google beütöd h megasztár 5 jelentkezés és jééé pont az első találat...jaj de várj segítek h ne kelljen keresgélned és annyit írnod

[link]

2010. márc. 21. 11:08
 7/13 anonim ***** válasza:
egyébként meg hülye vagy, hogy azt akarod, hogy mi mondjuk meg, hogy mit énekelj?
2010. márc. 22. 09:50
 8/13 anonim válasza:
AC/DC live wire
2010. ápr. 2. 21:36
 9/13 anonim válasza:
Mi a k.u.r.v.a. a.n.y.á.t.o.k.-ért nem lehet normálisan válaszolni neki k.ö.cs.ö.g.ö.k. ??Az irígység látom leró rólatok, a f.a.s.z.o.m. ki van az ilyen emberektől, azért van ez az oldal hogy kérdezzenek még ha h.ü.l.y.e a kérdés is,és normálisan válaszoljanak.Kíváncsi lennék p.o.f.á.t.-lan g.e.c.i.k. hogyha arccal kéne meg névvel válaszolni mekkora p.o.f.á.t.-ok lenne.Miért egoizmus hogyha valaki leírja hogy jó a hangja!Ezt kéne értékelni , nem a sok b.a.l.f.a.s.z.t aki bemegy énekelni hangja meg az ablakba :@ !! Neki énektanára is van úgyhogy volt kinek állítania róla hogy jó a hangja gyökerek!Sz.o.p.j.a.t.o.k. le a k.u.r.v.a. a.n.y.á.t.o.k.-kal !! Kérdező válaszolok neked normálisan, a Megasztár 5-be lehet jelentkezni nyár végéig onnan tudom hogy én is megyek,fiú vagyok.Július elsején megyek Debrecenbe.Nem írtak még levelet a jelentkezési lap kitöltését követően.De az egyik haverom aki már bekerült a megasztár ötbe , mondta hogy Debrecenbe lesz egy Július 1. jén , ha te még eddig nem mentél el, de nem csak Debrecenbe hanem még 6 hazai városba...asszem lesz még Miskolcon is nem tudom hogy pont ezen a napon-e...még ezt senki nem tudja ezeket az infókat szal , a média nem híreszteli, aki már tutti bekerült megasztáros, és a haverom ő hívott fel hogy ne várjam míg vissza írnak levelet hanem menjek el Debrecenbe Július elsején jobban járok.Azt meg hogy mit énekelsz, azt kiválasztod magandak, a saját választás a tutti, ami legjobban fekszik a hangodra.Remélem segítettem.
2010. jún. 7. 15:26
 10/13 anonim ***** válasza:
Na, ez szép volt, idióta:D
2010. jún. 8. 16:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!