Most akkor ez hogy van (Megasztár 5)?
Figyelt kérdés
meddig lehet jelentkezni? mikor van az előválogatás? mit énekeljek? (tényleg jó hangom van,énektanár küld)2010. márc. 15. 20:09
1/13 anonim válasza:
ne menj :D oda csak nyomik mennek
3/13 anonim válasza:
gratulálok..egod az ott van...
...te senki...
4/13 anonim válasza:
Legenda csak egy van! De már van négy, szóval hagyjad a francba a nagy hangoddal... :D
5/13 A kérdező kommentje:
basszátok meg
2010. márc. 18. 21:02
6/13 anonim válasza:
hallod az internet csodákra képes ha tudod használni
google beütöd h megasztár 5 jelentkezés és jééé pont az első találat...jaj de várj segítek h ne kelljen keresgélned és annyit írnod
7/13 anonim válasza:
egyébként meg hülye vagy, hogy azt akarod, hogy mi mondjuk meg, hogy mit énekelj?
9/13 anonim válasza:
Mi a k.u.r.v.a. a.n.y.á.t.o.k.-ért nem lehet normálisan válaszolni neki k.ö.cs.ö.g.ö.k. ??Az irígység látom leró rólatok, a f.a.s.z.o.m. ki van az ilyen emberektől, azért van ez az oldal hogy kérdezzenek még ha h.ü.l.y.e a kérdés is,és normálisan válaszoljanak.Kíváncsi lennék p.o.f.á.t.-lan g.e.c.i.k. hogyha arccal kéne meg névvel válaszolni mekkora p.o.f.á.t.-ok lenne.Miért egoizmus hogyha valaki leírja hogy jó a hangja!Ezt kéne értékelni , nem a sok b.a.l.f.a.s.z.t aki bemegy énekelni hangja meg az ablakba :@ !! Neki énektanára is van úgyhogy volt kinek állítania róla hogy jó a hangja gyökerek!Sz.o.p.j.a.t.o.k. le a k.u.r.v.a. a.n.y.á.t.o.k.-kal !! Kérdező válaszolok neked normálisan, a Megasztár 5-be lehet jelentkezni nyár végéig onnan tudom hogy én is megyek,fiú vagyok.Július elsején megyek Debrecenbe.Nem írtak még levelet a jelentkezési lap kitöltését követően.De az egyik haverom aki már bekerült a megasztár ötbe , mondta hogy Debrecenbe lesz egy Július 1. jén , ha te még eddig nem mentél el, de nem csak Debrecenbe hanem még 6 hazai városba...asszem lesz még Miskolcon is nem tudom hogy pont ezen a napon-e...még ezt senki nem tudja ezeket az infókat szal , a média nem híreszteli, aki már tutti bekerült megasztáros, és a haverom ő hívott fel hogy ne várjam míg vissza írnak levelet hanem menjek el Debrecenbe Július elsején jobban járok.Azt meg hogy mit énekelsz, azt kiválasztod magandak, a saját választás a tutti, ami legjobban fekszik a hangodra.Remélem segítettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!