Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Milyen a Telekom IPTV-je?

Milyen a Telekom IPTV-je?

Figyelt kérdés

Most készülünk váltani UPC digitális csomagról T-re, és nagyon bizonytalan vagyok a Tv minőségével kapcsolatban.

Milyen a minősége? Mennyire stabil, megbízható? Van esetleg valakinek tapasztalata vele a UPC-hez képest?

2015. okt. 8. 10:02
 1/6 anonim ***** válasza:

Nekünk különösebb gondunk nincs vele.

Talán egy kicsit mehetnének nagyobb bitrátával a csatornák.

A HD csatornáknál is előfordul néha olyan, hogy gyorsabb mozgásoknál ( például egy folyó mutatása, vagy valamilyen pörgős sportverseny ) szétesik a kép.

A UPC kábeltévénk még nem volt, így arról nincs véleményem.

2015. okt. 11. 10:11
 2/6 anonim ***** válasza:
Nekem a Telekom IPTV-jével nincs gondom. Meg vagyok elégedve.
2015. okt. 11. 13:50
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Azóta meg tudtam nézni a saját szememmel, hogy milyen, és én pozitívan csalódtam benne.
2015. okt. 15. 13:04
 4/6 anonim válasza:
T-vel később nagy gondok lesznek. /tapasztalat/aki teheti inkább a upc-t vagy a digit válassza!
2015. okt. 18. 17:00
 5/6 anonim ***** válasza:
A 4-es válasz írótól kérdezném. Mire gondoltál? Csak mert 5 éve vagyok a Telekomnál IPTV előfizető. Ez alatt az 5 év alatt mindössze háromszor kelletett set-top-boxot cseréltetnem. Mert a Set-top-box be mondta az unalmast. Ezen kívül a minőséggel, és a megbízhatósággal nincs gondom. Amivel gondom van, az a számlák esetén a túl gyakori fizetési határ idők változása. Amivel nem tudok mit kezdeni.
2015. okt. 20. 17:24
 6/6 anonim ***** válasza:

ha van UPC vezetéked nehogy válts.

1. T drága UPC-hez vagy DIGI-hez képest

2. Az IPTV egy s z a r, max három TV-re köthető, és csak egy jár alapból plusz kb. 2000 ezer forint csak az hogy te a saját házadban máshol is akarsz nézni tv-t, vagy az hogy a gyerek is tévézhessen meg te is plusz pénz. Ez kérem pofátlanság....

3. UPC-nél kb. 2000 a 100megás net... nem is folytatom, ja de a Diginél meg 3000 az 1000es net.

4. Amúgy imádjuk az IPTV-nek meg 30/5-ös netünket főleg hogy a Telekom máris bejlentette hogy élni fog a kétsebességes netezés új EU-s lehetőségéve kezdetben csak a nem pontosan fizetőknek lassítják be egyes oldalak elérését, később pedig tuti hogy mindenkinek még a rendesen fizetőknek is kétsebességű lesz a netje, vagyis hamar vége lesz a gyors letöltések korszakának a torrent oldalaknak egyes szolgáltatóknál hamarosan bealkonyul....

2015. nov. 11. 21:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!