Tudtok ezekhez hasonló Animéket?
Figyelt kérdés
Jobbára Shounen a stilusom es ami eddig tetszett: Bleach Naruto Death note Danmachi Soul eater Tokyo ghoul highscholl of the dead lovely complex stb.. előre is köszi a válaszokat.2015. okt. 3. 12:21
2/3 anonim válasza:
szerintem az újabbak közül az akame ga kill a legigényesebb shounen. De ha nem zavar a hagyományos rajzstílus akkor nézd meg a kill la killt is. meeg régebbiek közül én még az elfen liedet szeretem. Az régi de nagyon igényesen van megrajzolva, és nagyon brutális. Aztán ottvannak a gameranimék pl: Sword art online (annak két évada van és összesen vagy 60 része) mert látom szereted a hosszú sorozatokat. a HOTD után meg már simán megnézheted a highschool dxd-t az legalább olyan perverz :D de ha valami nagyon pajzánat akarsz akkor a Kangoku Gakuent ajánlom. Ez a sorozat még most megy. Hát azthiszem ennyi jutott most hirtelen eszembe. Az inuyasa gyerekeknek való, nem? az olyan mint a pokemon, gyerekkoromban láttam pár részt
3/3 A kérdező kommentje:
Ahha Inuyasha az régen ment az Animxon szal azt már megnéztem. Az Akame ga kill-el ma végeztem:D és igen általában hosszú animéket nézek:) okés... köszi meglesem őket.:)
2015. okt. 4. 16:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!