Melyik a, , tartósabb" tv fajta?
Figyelt kérdés
Tv vásárlás előtt állunk, és a Samsung és az Lg között vacilálunk. Nekem az Lg jobban tetszik a paraméterei alapján mint a Samsung de a Samsung mint márka eddig nagyon bejött bár az én régi tvm is LG és 6 éve jó. Most itt a tartósságot úgy értem hogy mondjuk 2 év után a garancia lejártával vagy 3 év után nem fog bedögleni. Jó lenne mondjuk ha egy 4-5 évet azért bírna a tv. Ebben kérném segítségeteket hogy melyik a tartósabb tv? Az lg ugyan olyan jó mint a samsung ilyen szempontból. Amugy a két tv, az egyik az LG 42lb650v a másik pedig a Samsung UE40H6200.2015. szept. 6. 11:02
1/2 anonim válasza:
LED tévék nem annyira mennek tönkre. Én monitornak használok egy Samsung ue37es6100-at, és 11483 óra van benne, ami 69 hét, azaz több mint egy év folyamatos működést jelent, és még semmi baja. Ha az első két hétben nem lesz baja, akkor évekig bírja.
2/2 anonim válasza:
Ilyen kérdés volt már, meg lehet nézni ott is a válaszokat:
http://www.gyakorikerdesek.hu/elektronikus-eszkozok__mobilte..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!