Szerintetek hogy kellene? Bővebben lent.
Figyelt kérdés
Na szóval.(:
végzősök vagyunk,és májusban lesz,egy "egy nap az iskolánkkal"című videó,amit a városi tv be is mutat.
Eldöntöttük,hogy táncolni fogunk,halott babákként.
A zene,a koreográfia meg van,de abban kérnék segítséget,hogy mivel babák..beloknizzák a hajukat ,de nekem rövid a hajam.:(
Ettől nézhet ki jól?
Az első sorban vagyok középen.Azt mondták,hogy szerintük minden figyelem rám irányulna és jó lenne.
De hogyan csinálhatnám meg a hajamat?
És hogy öltözik egy halott baba?
előre is köszi!!(:
2010. márc. 12. 10:10
1/5 anonim válasza:
Az ázsia centerben vegyél póthajat. Neten keress képet egy porcelán babáról. Azoktól én mindig frászt kaptam. Olyan élettelenek voltak.
2/5 anonim válasza:
Előző vagyok.De mi az, hogy halott baba?
3/5 A kérdező kommentje:
köszi!(:
Háát olyanok leszünk mint a marionett baba ami életre kel(:
2010. márc. 12. 12:10
4/5 anonim válasza:
ÁÁÁÁ! Értem. Elképzeltem: loknis haj kétoldalt copfban, cseresznye száj fehér térdzokni, csattos lakkcipő. Fehérre festett arc, pirosító. Hú már megint frászt kaptam.
5/5 A kérdező kommentje:
igen igen:D
pont így:D
2010. márc. 12. 17:51
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!