HBO DIGI vagy T-HOME?
A kérdés először az, hogy ahova költöztök ott elérhető-e az összes. TV kapcsán nekünk T-Home volt nagyon sokáig, de gyakran váltakoztak a csatornák és a már meglévők közül is egy csomó nem érdekelt minket. Azóta tányéros UPC van (vihar alatt viszont szinte 100% hogy nem lesz adás), több olyan csatorna van benne ami minket személy szerint jobban érdekel.
Viszont internet és telefon ügyben T-Homenál vagyunk. Csak azért mert nincs más. Sajnos egy rossz, lassú internetért annyit fizetünk, mintha a UPC-nél a majdnem legjobb csomagra fizettünk volna elő, ami majdnem 10x gyorsabb...de nem tehetünk semmit se, csak a T-Homenak van itt lefektetett kábelje, így nálunk nincs választás.
Ha pedig nem kell a telefon akkor szerintem nem vehető igénybe a 3-as csomag, hisz nektek csak kettő kell. Vagy max fizetitek a telefont, ami nem használtok.
T-home igen drága. Ha van rá mód akkor DIGI vagy UPC esetleg INVITEL KÁBELT kötessél be.
DIGI-nél van az hogy TV(93+25 HD) Internet (100/100) és Telefon havi 4ezer forint,a DIGI-nél jobban jársz ha be van kötve a telefon,de nem kell készülék se csak papíron legyen.
Konkrét település név? Falu?
Ha nem faalu (ha az is egy próbát megér) hívd fel a 1272-öt (digi) és kérdezd meg hogy van-e ott kábel? Ha van akkor egyértelműleg az kell.
De van egy olyan sanda gyanúm hogy nálad az alábbi opciók jöhetnek szóba:
TV: DIGI Műhold: [link]
UPC Direct: [link] (tel szám 0640 150 150)
Internet: [link]
(ha csak bömgészel 25 GB bőven elég lesz nekem videók melett se szokott 22-23-nál több lenni)
DIGI-nél a kábeltévé elérhetőségét itt elenőrizheted: [link] (bár szerintem a fentiek lesznek csak elérhetőek)
Győrszentiván. Van kábel, a vidanet és egy kalap sz.r azt semmikép nem akarjuk.
Köszi a tippeket utána nézek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!