Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Nektek hogy tetszett a Hanniba...

Nektek hogy tetszett a Hannibal lezárása?

Figyelt kérdés
Van már biztos info arról, hogy mi lesz a kaszálással? Bár ezt az évadzárót elnézve, gondolom végül nem vette át senki. :(
2015. aug. 30. 21:45
 1/2 anonim válasza:
100%

Szerintem nagyon jól sikerült. Az évadot a vége felé már eléggé untam (mert láttam a filmet), nem kötött le. Ez a végkifejlet jobban tetszett, mint a filmes. (A könyvet nem olvastam, így nem tudom melyik a "hiteles").

A kaszálásról: volt róla szó, hogy a netflix (vagy vmi ahhoz hasonló oldal) átvenné a sorozatot. Ha mégis sikerülne nekik megcsinálni a Clarice-t, szerintem lenne esély a folytatásra.

2015. aug. 31. 12:23
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem zseniális volt a nagy finálé, Dolarhyde szála érdekes volt, de csak egy eszköz, hogy közelebbhozza Willt és Hannibalt a végső küzdelemnél. Bedeliat pedig csak azért rakták be a végére, hogy reményt adjanak a folytatásra, egy szálat, ha mégis átveszi valamelyik másik csatorna a sorozazot.
2015. aug. 31. 21:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!