Csak én érzem azt, hogy egyre szarabb a magyar Youtube?
Egyre jobban kezdenek a tartalomgyártók a youtubon semmitmondó videókat csinálni.Például Dancsó Péter is teljesen megváltozott.Régen felnéztem rá , ő volt a példaképem.Igényes, vicces, tartalmas , szórakoztató videókat csinált teli szarkazmussal és jóizlésű hummorral.
Elfogytak a magyar filmek amiket ki lehetne kritizálni , vagy miért?
Lehet röhögni, de szerintem a legértelmesebb és legjobb Youtubeos jelenleg Puzsér Róbert. Komolyan, lehet hogy annak a szarnak a zsűrije, de zseniális videót csinált anno arról hogy mi is a baj a rendszerünk, a beiskoláztatással STB. Nem vicces, de érdekes és nagyon is igazi.
hát, én a youtube-ot koncertfilmek, régi tv-műsorok, dokumentumfilmek megtekintésére használom. szerintem nem szarabb egy cseppet sem.
na persze, a 12 évesek által favorizált dancsót, goodlike-ot meg a többi barátok nélküli retket sosem néztem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!