Melyik műsor lehet? Építészeti témájú, talán a Discovery-n ment.
Figyelt kérdés
Az egyik adást láttam csak. Abban épp egy amerikai (talán New York-i) felhőkarcolóról volt szó, aminek a négy sarkából hármat oszlopok tartottak. A probléma az volt, hogy a mérnökök nem számítottak a háromnegyed széllel, ami simán kidöntötte volna az egész felhőkarcolót rá a többi épületre. Erre akkor jöttek rá, amikor már úton volt feléjük a vihar, így villámtempóban kellett megerősíteniük az egész épület szerkezetét.
Ennyire emlékszem belőle, de nagyon érdekes volt, szívesen megnéznék több részt is a műsorból, de egyszerűen nem találom, nem tudom, hogy kereshetnék rá. Nem tudjátok, mi lehetett a műsor címe?
2015. aug. 13. 19:31
1/1 pogi97 válasza:
Én is ezt a műsort keresem, ha megtudtad időközben mi a címe írd le köszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!