Az Eurosporton miért mindig úszás, kerékpározás és snooker megy?
Nekik nem lehetne bármit közvetíteni? Mert nem magyar csatorna. Vagy közvetítési jogok ugyanúgy játszanak náluk?
Azt tudom, hogy a Bundesliga az Eurosport 2-n van de a szolgáltatóm kinálatában nincs ilyen csatorna. Viszont az Eurosport az alap kínálatban is benne szokott lenni mindenhol. Miért nem azon adják a nagyobb sporteseményeket? Sokkal több helyen elérhető. Nem tudom ennek az állandó úszás, kerékpár és snooker ismétlésnek mi értelme van. Ennél csak a Sport M rosszabb! Ott semmi nincs, fél éves Sport TV műsorokat ismételgetnek, élő közvetítést nem láttam még. Az mikor fog megszűnni? Főleg most az M4 Sport megjelenése után.
Miért kell ennyire tagolni a piacot? Lenne 3 sportcsatorna ami mindenkinek elérhető és kész. Egyiken mennének a magyar érdekeltségű események, másikon minden nagyobb foci bajnokság (angol, német, spanyol, olasz, francia, brazil), a harmadikon minden más. De így aki UPC-s vagy T-Home os annak nincs Digi Sport aki meg Digis annak csak a legnagyobb csomagban van mindegyik Sport TV csatorna és csak műholdon.
Vagy mondjuk 2 csatornán minden labdasport.
De így minden pénzük elmegy a csatornáknak a foci közvetítésekre amik ugye a legnépszerűbbek és nem marad keret másra. Hétvégén lemegy 4-5 meccs amúgy meg töltelékműsorokkal és folyamatos ismétlésekkel kell kitölteni a műsoridőt. Sok az üresjárat. Régen olyan jó volt amikor a Sport TV adott mindent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!